Reviews

Klanten over ons

Testimonials

In eerste instantie stonden we erg sceptisch tegenover het online boeken van een taxi. Dit aangezien we veel belang hechten aan vertrouwen en daarom niet in 1,2,3 bij iemand in de wagen stappen. Na ons eerste trip met Taxi Gelo moeten we, mijn vrouw en ik, concluderen dat Taxi Gelo op en top te vertrouwen is! Het was een aangenaam, rustig en bovenal snel ritje. Wij zijn fan, jullie ook?

Francois Regenmortel, Mol

Ik ben opgetogen om met de buitenwereld te mogen delen wat voor een geweldige vervoersmiddel ik heb! In no time stond Taxi Gelo voor de deur om me te vervoeren naar mijn bestemming. Waar nog te spreken van het aangenaam gesprek tijdens het ritje 😉

Valerie Smets, Kasterlee

Taxi Gelo maakt het nemen van een taxi doorheen de kempen betaalbaar. Daarnaast is het één en al service dat er wordt geboden. Ik moest bijvoorbeeld maar zeggen dat ik dorst had of er werd me een drankje aangeboden. Sympathiek, niet? Aanrader!!

Alfons, Geel

Onze kenmerken

Waarom Taxi Gelo

1_6764_normal-0
BELONINGEN TIJDENS JE TRANSPORT

Spaar Gelo Punten

Taxi Gelo dient als een verademing op verschillende vlakken. Zo ook op jouw portefeuille! Zodoende kan je tijdens je ritjes Gelo punten verdienen die jou op hun beurt een paar euro's kunnen schelen bij je volgende rit. Zalig toch?