Over ons

Onze kenmerken

Waarom Taxi Gelo

1_6764_normal-0
Wat hebben wij u te bieden

Welkom bij Taxi Gelo

Taxi Gelo is ontstaan vanuit de behoefte van Kempenaars om zich op veilige, flexibele en aangename wijze te laten vervoeren doorheen heel de regio.
Klanten over ons

Testimonials

In eerste instantie stonden we erg sceptisch tegenover het online boeken van een taxi. Dit aangezien we veel belang hechten aan vertrouwen en daarom niet in 1,2,3 bij iemand in de wagen stappen. Na ons eerste trip met Taxi Gelo moeten we, mijn vrouw en ik, concluderen dat Taxi Gelo op en top te vertrouwen is! Het was een aangenaam, rustig en bovenal snel ritje. Wij zijn fan, jullie ook?

Francois Regenmortel, Mol

Ik ben opgetogen om met de buitenwereld te mogen delen wat voor een geweldige vervoersmiddel ik heb! In no time stond Taxi Gelo voor de deur om me te vervoeren naar mijn bestemming. Waar nog te spreken van het aangenaam gesprek tijdens het ritje 😉

Valerie Smets, Kasterlee

Taxi Gelo maakt het nemen van een taxi doorheen de kempen betaalbaar. Daarnaast is het één en al service dat er wordt geboden. Ik moest bijvoorbeeld maar zeggen dat ik dorst had of er werd me een drankje aangeboden. Sympathiek, niet? Aanrader!!

Alfons, Geel